Beauty, fashion, and lifestyle contents from Indonesia model and influencer creator
  • Beauty, fashion, and lifestyle contents from Indonesia model and influencer creator
  • Beauty, fashion, and lifestyle contents from Indonesia model and influencer creator
  • Beauty, fashion, and lifestyle contents from Indonesia model and influencer creator
  • Beauty, fashion, and lifestyle contents from Indonesia model and influencer creator
Instagram

Beauty, fashion, and lifestyle contents from Indonesia model and influencer creator

Share
Short description
Jmlviann is a beauty, fashion, and lifestyle content creator in Indonesia. As a model and influencer, she had a thick history collaborating with many brands. Promote your brand Junissa with her 121K subscribers.
IG
Product info URL (Required)
Brand Webpage (Required)

Product Details

Creator Overview

 

location_161624.svg

 

Location

지역 

 

Indonesia

 

age_161647.svg

  

Age

나이

 

 

followers_161700.svg 

 

Followers/Subscribers

팔로워/구독자 수 

121K


size_161707.svg

 

Fashion Size

패션 사이즈

 


language_161714.svg 

 

Language

언어

Indonesian  

 

tag_162105.svg
 

 Keywords

키워드

Indonesia, Fashion, Beauty, Lifestyle, Brand, Collaboration, Mom, Household goods, Model, Influencer,
인도네시아, 패션, 뷰티, 라이프스타일, 콜라보, 맘, 육아, 가정용품, 모델, 인플루언서
 


상품 옵션  


▶ IGTV   

크리에이터의 짧은 영상을 통해 상품 경험을 직관적으로 전달하고 표현할 수 있어요.

 

 

 video_183250.svg 

 

Video Length

비디오 길이 

~4 mins

 

creator3_175438.svg 

 

Creator Shot

 

Upper Body Shot, Full Body Shot, or Selfie Styling with Your Product

크리에이터가 상품과 스타일링하는 풀바디샷, 상반신샷, 또는 셀카 

 

brandtag_175501.svg 

 

@Brand tag

브랜드 태그

Yes


tag_162105.svg 

 

Add Your Hashtags

원하는 해시태그 추가 

5


phrase_182615.svg
 

Add Your Wording

원하는 문구 추가 

Yes

 

 

 

Creator's Content Sample


  

Instagram에서 이 게시물 보기

Untuk seorang ibu sekaligus Content Creator seperti aku, rumah yang selalu sejuk dan memberi rasa nyaman itu penting banget, apalagi di era #NewNormal seperti sekarang ini, aku lebih banyak beraktivitas di rumah. Melakukan segalanya di rumah juga memiliki tantangan tersendiri, aku harus memaksimalkan waktu dan tenaga yang aku punya untuk mengurus anak-anak sambil terus berkreasi untuk konten, kalau keadaannya gerah dan gak nyaman, fisik dan pikiran jadi lebih cepat terasa lelah. Rahasiaku untuk menjalani hari yang produktif adalah memilih AC dari @bestlife_official yang merupakan satu-satunya brand Home Appliance dengan merk terdaftar di Australia yang ada di Indonesia. AC Bestlife ini memiliki lapisan Gold Fin yang melindungi bagian-bagian dalam AC dari karat, jadi gak perlu bolak-balik service, cocok banget digunakan di era pandemi seperti sekarang ini, udara yang dihasilkan pun jadi lebih bersih dan sejuk. #BERKATBESTLIFE hidupku jauh jadi lebih mudah dan nyaman. Thank you Bestlife! Yuk pakai AC Bestlife juga di rumah kalian! Dapatkan juga cashback 15% hingga 8 Agustus 2020 untuk 10 orang pertama. Pembelian dapat dilakukan melalui Bestlife Official di Tokopedia dengan kode promo : BESTJUNISSA #BESTQUALITY #AUSTRALIANBRAND #BESTLIFE #HOMEAPPLIANCE

Junissa Melvian(@jmlviann)님의 공유 게시물님,

Instagram에서 이 게시물 보기

Yuhuuu ini aku mau sharing daily skincare yang setiap hari aku pakai dari @viabeaute.store ✨ Perawatan yang aku pakai diantaranya ada Cesarina Golden Serum, Cesarina Eye Serum dan Dr.Shatz mask. Setelah rutin menggunakan produk tersebut selama 2 minggu wajah aku jadi lebih glowing,cerah,moist,pori pori mengecil dan make up juga lebih nempel pastinya. Aku rekomen banget skincare dari @viabeaute.store karena semua produknya ORI . CESARINA GOLDEN SERUM Kandungan full 24K Gold dan hyaluronic acid juga berbagai bahan alami yg aman di pakai berkepanjangan •Glowing •Sebagai base make up •Brightening •Menyamarkan flek &bekas jerawat •Mengecilkan pori •Anti aging •Meningkatkan elastisitas kulit •Menyamarkan kerutan ________________________________________ Cesarina eye serum Solusi buat yang memiliki kantong mata, kerutan pada area mata, area mata gelap. Fungsi : • Menghilangkan kantong mata • Menghilangkan kerutan pada area mata • Melembabkan area mata • Melembutkan area mata • Mencerahkan area mata ________________________________________ 8 kegunaan masker stem cell Dr.Schatz : 1. Whitening: sekali pakai kulit lembab, cerah berseri 2. Repair: memperbaiki kulit merah/ bengkak setelah terkena sinar matahari, gatal dll 3. Mencegah alergi: menetralisir kulit yang alergi 4. Melembabkan: menambah kadar air, melembabkan, hasil terlihat nyata dengan sekali pakai 5. Anti aging: dipakai secara rutin, bisa mengecilkan pori2 6. Melemaskan kulit mati/ komedo : melemaskan kulit wajah yg tegang, sehingga kulit terasa lembut dan elastis 7. Memudarkan bekas jerawat 8.Glowing dan mengeringkan jerawat __________________________________________ #drschatz #drschatzmask #drschatzstemcellswiss #cesarinaserum #cesarinagoldenserumjakarta #cesarinaindonesia #cesarinaeyeserum #drschatzmask

Junissa Melvian(@jmlviann)님의 공유 게시물님,

Instagram에서 이 게시물 보기

Seneng deh selagi #DiRumahAja beres beres dengan houseware dari @rovegapremium.id ✨ Rumah jadi keliatan rapi bangettt jadi betah deh. Produk Rovega menggunakan 100% biji plastik murni (virgin) tanpa campuran bahan plastik daur ulang yaa sehingga menghasilkan produk yang berkualitas tinggi, higienis dan tahan lama. Aman juga dipakai oleh anak anak dan uda bersertifikat ISO. Rovega juga dikenal dengan kualitasnya yang Anti Bau, Anti Jamur, dan Anti Rayap 🚫 Pas bangett nih ada Waktu Indonesia Belanja di Tokopedia X Rovega Official Store, promonya dari tgl 25-30 September. Ada bebas ongkir dan diskon gede-gedean sampai 90%, kejar diskon special price di bawah Rp99.000,- dan ada juga TV Show with kpop group (Itzy & Treasure) Cusss team gerceppku langsung dicek promonya yaa 🤍🤍 #rovegaliving #tokopediaWIB #lemariplastik #premiumhouseware

Junissa Melvian(@jmlviann)님의 공유 게시물님,

Product required information

Provider 공급사 Junissa Melvian
Content Rights/콘텐츠 권리 Creator owns the rights to all content/music. 크리에이터가 콘텐츠 권리를 가지고 있어요.
Guarantee Brand New/신규 작업물 개런티 Creator always creates brand new content for you. 크리에이터는 항상 신규 작업물을 제작할거에요.
Guarantee Product Display/상품 디스플레이 개런티 Creator will display your product clearly. 크리에이터는 상품을 명확하게 디스플레이할 거에요.
Guaranteed Content Upload Period/콘텐츠 게시 개런티 기간 3 months
Brand Marketing Usage/브랜드 마케팅 활용 가능 여부 Yes
FTC Guidelines/공정위 준수 Creket creators follow FTC guidelines and post with #ad or #sponsored hashtag. Creket 크리에이터는 공정위 가이드를 준수하며 #광고 #ad와 같은 해시태그를 포함하여 포스트해요.

Shipping Guide

Branded Content Delivery 

Branded content is delivered via posting at the creator's social account. If you want the digital file of branded content, please inform the creator in advance when you make an order. 


Please share your product URL for a creator to make an informed decision for your sponsorship.

If you want creators to have a specific concept, layout, comment, mention, or hashtag, please use Custom Request section to let creators know about it when you make an order. Custom Request may involve additional cost depending on the scope of your request.


Content delivery schedule may vary depending on order date or a creator’s schedule.


Product Sample Shipping 

 

A product sample is an excellent medium to promote your brand. If you intend to ship a product sample to a creator, brand or a customer pays for shipping and Creket is not responsible for the shipping. 


Exchange & Return Guide

Our Sponsor Protection program helps guard you from losing money to claims and chargebacks. There are a few requirements that you must follow to ensure you stay protected:

-Communicate through Direct Messages on Creket

-Get tracking code and a tracked courier service for product sample delivery

At Creket, “What you see is what you get.” Your branded content will be delivered as displayed. If you want custom requests, tell it first clearly.

Refund Guide

Your purchase is always refundable if:

-You cancel within 24 hours of purchase

-Your creator declined your order within 24 hours of purchase

-You are charged more than once for the same item by an accident


If none of the above, your content is not refundable. 

In the case of the creator's wrongful actions or misconduct, please contact Customer support team.


AS Guide

Branded content requires a custom content creation process for each order.

Please share your product URL for a creator to make an informed decision for your sponsorship.

If you want creators to have a specific concept, layout, comment, mention, or hashtag, please use Custom Request section to let creators know about it when you make an order. Custom Request may involve additional cost depending on the scope of your request.

After content delivery and upload, the creator is not responsible for edit or modification. You may reorder the sponsorship to create new content.

Message to the creator

Message
메세지
Attachments

Image Zoom inBeauty, fashion, and lifestyle contents from Indonesia model and influencer creator

Beauty, fashion, and lifestyle contents from Indonesia model and influencer creator
  • Beauty, fashion, and lifestyle contents from Indonesia model and influencer creator
  • Beauty, fashion, and lifestyle contents from Indonesia model and influencer creator
  • Beauty, fashion, and lifestyle contents from Indonesia model and influencer creator
  • Beauty, fashion, and lifestyle contents from Indonesia model and influencer creator
Close

Password authentication

Please enter the password you set when writing

Close

Added to Bag

The item is added to your bag.
Would you like to checkout?

Add to Wish list

The item has been added to the Wish list.
Would you like to check it now?

Customer center
Bank account information
  • 기업은행22144636501011
  • Account Holder : (주)크리에이터스마켓